RON 597

Termeni și condiții

Termenii și condițiile sesiunilor de coaching si vindecare energetică descrise mai jos definesc relația dintre Coach și Client și se aplică oricăror servicii furnizate de către Roxana Valea. Pentru acești termeni și condiții sesiunile de vindecare șamanică și orice alte sesiuni de vindecare energetică se vor considera similare sesiunilor de coaching / consiliere personală. Te rog să te asiguri că citești textul de mai jos cu atenție. Pentru orice întrebări, te rog să mă contactezi la adresa [email protected]

1. DESCRIERE

Coachingul (sau consilierea personală) este un parteneriat (definit ca o alianță, nu ca un parteneriat juridic comercial) între Coach și Client într-un proces cognitiv, de vindecare și creativ care îl inspiră pe client să-și maximizeze potențialul profesional. Coachingul este o conversație de colaborare care îți propune să te ajute pe tine, Clientul, să capeți claritate și o privire introspectivă. Este concentrat exclusiv pe tine. Coachingul te ajută să descoperi modul corect de a avansa, iar cu ajutorul adresării întrebărilor, te ajută să găsești răspunsurile corecte și să acționezi. Coachingul presupune sprijin și exclude judecata. Intri în coaching înțelegând că ești responsabil pentru crearea propriilor tale rezultate.

2. RESPONSABILITĂȚI

1. Coach-ul este de acord să respecte Codul Etic și standardele de comportament stabilite de către Asociația Internațională de Coaching (ICF) și de către Federația Reiki din Marea Britanie.
2. Clientul este responsabil pentru crearea și implementarea stării sale de bine din punct de vedere fizic, mental și emoțional, a deciziilor, alegerilor, acțiunilor și de rezultatul acestora. Astfel, Clientul este de acord că Coach-ul nu este și nu va fi făcut responsabil pentru nici o acțiune sau lipsa acesteia, pentru nici un rezultat direct sau indirect al oricărui serviciu oferite de Coach. Clientul înțelege faptul că sesiunea de coaching nu este un tratament și nu substituie un tratament necesar, și nu previne, vindecă sau tratează nici o afecțiune de ordin psihic sau medical.
3. Clientul înțelege că sesiunea de coaching nu trebuie să fie folosită ca substitut pentru consilierea profesională oferită de profesioniști în domeniul juridic, psihic, medical sau de alt tip și va căuta singur consiliere profesională pentru astfel de subiecte. Dacă Clientul se află în momentul de față în tratament supravegheat de către un profesionist în sănătate mentală, Coach-ul va recomanda Clientului să-și informeze medicul sau psihologul.

4. Clientul este de acord să comunice onest, să fie deschis pentru feedback și sprijin și să-și creeze timpul și energia pentru a participa din plin la acest program.

3. SERVICII
O sesiune de coaching se poate rezerva până la maxim 30 zile în avans. Dacă clientul nu e confortabil cu oricare dintre termeni și condiții, îl poate contacta pe Coach pentru a discuta inconveniențele și să verifice dacă acestea pot fi adresate înainte de sesiunea de coaching. Participarea de către orice persoană la prima sesiune de coaching sau terapie energetică, reprezintă acceptarea acestor termeni și condiții.

4. TARIFELE

Data la care are loc prima sesiune de coaching se va considera ziua începerii oferirii serviciului. In schimbul tarifelor plătibile de către Client (sau de către o terță parte în numele acestuia), Coachul este de acord să ofere serviciul așa cum e descris acesta în acordul de față și în conformitate cu termenii și condițiile stabilite în Agendă. Clientul este de acord să plătească tarifele pentru servicii în baza termenilor și condițiilor stabilite în acordul de față.

5. PROCEDURA
Sesiunile se vor desfășura la distanță prin intermediul numărului de telefon furnizat de client în timpul procesului de rezervare.  Coach-ul va iniția toate apelurile programate și va contacta Clientul la numărul oferit.

6. ÎNTRE SESIUNI
Coach-ul îi poate da Clientului sarcini sau exerciții pe care să le facă între sesiuni. Clientul nu are obligația să facă aceste teme, dar faptul că nu le face poate încetini progresul clientului în îmbunătățirea calității vieții sale sau în obținerea de rezultate profesionale sau personale.
Clientul poate contacta Coach-ul prin e-mail între sesiuni pentru a solicita clarificări legat de orice subiect reiese dintr-o sesiune de coaching sau legat de subiecte administrative (ex. cum poate reprograma o sesiune de coaching sau cum poate face o plată).

7. CONFIDENȚIALITATEA
Această relație de coaching, precum și toată informația (documentată sau verbală) pe care Clientul o împărtășește cu Coach-ul drept parte a relației de coaching, este considerată confidențială de către Codul de Etică al Asociației de Coaching.
Coach-ul este de acord să nu divulge nici o informație legată de Client fără acordul scris al Clientului. Coach-ul nu va divulga numele Clientului drept referință fără acordul scris al Clientului. Informația confidențială nu include informația care: (a) a fost deținută de către Coach înainte de oferirea acesteia de către Client; (b) e cunoscută în general publicului sau în industria clientului; (c) e obținută de către Coach de la o terță parte fără încălcarea niciunei obligații față de Client; (d) e dezvoltată independent de către Coach fără a folosi informația confidențială care ține de Client sau fără a face referire la acesta; sau (e) i se cere Coach-ului să o divulge în baza unei prevederi legislative.

În conformitate cu principiile eticii profesiei noastre, subiectele pot fi împărtășite în mod anonim sau ipotetic cu profesioniști din domeniul coachingului în scop de pregătire, supervizare, mentorat, evaluare și dezvoltare ulterioară în calitate de coach profesionist și/sau în scop de consultanță.

8. POLITICA PRIVIND ANULAREA ȘI ÎNTÂRZIEREA

Clientul este de acord că este responsabilitatea Clientului să anunțe Coach-ul cu minim 24h înainte de un apel sau întâlnire programată dacă clientul nu poate participa la acea sesiune. În cazul neprezentării, Clientul va fi facturat pentru o sesiune pierdută dacă Clientul nu se prezintă sau nu a reprogramat în conformitate cu Politica privind anularea și întârzierea stabilită în acordul de față.
Coachul va aștepta 15 min înainte de a considera neprezentarea Clientului la sesiune.

9. TERMENII DE PLATĂ
Costul se poate achita online, prin card de debit sau credit folosind sistemele de plată de pe site-ul www.roxanavalea.eu sau www.roxanavalea.com. În cazul în care chitanța este cerută de client, acesta se va transmite pe mail, dacă nu se specifică altfel.
Costul se achită în avans în momentul rezervării și doar confirmarea plății reprezintă o rezervare confirmată, dacă nu se specifică altfel. În cazurile în care plata nu a fost primită de către Coach înainte de sesiunea de coaching, Coach-ul nu are obligația de a ține sesiunea.
Atunci când clientul plătește în avans pentru o sesiune sau pentru mai multe sesiuni, acesta trebuie să facă sesiunea sau sesiunile de coaching pentru care a plătit în următoarele 6 luni sau, în caz contrar plata pentru acestea se va pierde. Această condiție se poate modifica cu acordul părților.

10. RAMBURSĂRILE
Nu există rambursări pentru sesiunile individuale, dacă sunt anulate cu mai puțin 24h înainte de acestea.
Nu se vor face rambursări pentru rezervări de pachet dacă anularea se face într-un termen mai scurt de 24h de la prima sesiune sau în orice alt moment după asta, pe durata pachetului.

Orice sesiuni achiziționate anterior pot fi oferite unui prieten sau unui membru al familiei presupunând că persoana este potrivită pentru a face coaching.

11. ÎNCETAREA
Fie Clientul sau Coach-ul poate cere încetarea acestui contract în orice moment cu efect imediat.

12. VARIAȚIA TERMENILOR ȘI CONDIȚIILOR


În cazul în care se cade de acord asupra unui Număr Inițial de Sesiuni, orice modificare a acestor termeni și condiții intenționată să intră în vigoare înainte de încheierea acelui Număr Inițial de Sesiuni va intra în vigoare doar dacă Coachul și Clientul sunt de acord, și Coachul a confirmat în scris pe mail sau prin scrisoare.
În alte situații, Coachul poate modifica oricare dintre acești termeni și condiții, inclusiv Tariful/Sesiune, cu o notificare prealabilă de o săptămână trimisă clientului în scris, sub formă de scrisoare sau mail despre schimbare. Dacă ca urmare a primirii unei astfel notificări de modificare clientul nu mai dorește să continue următoarele sesiuni de coaching, acesta poate renunța imediat la servicii printr-o notificare scrisă pe mail sau prin scrisoare și vor avea dreptul la rambursarea oricăror costuri plătite în avans pentru sesiunile de coaching care nu au fost încă efectuate. Această notificare va intra în vigoare în momentul primirii acesteia de către Coach.

13. LEGISLAȚIA APLICABILĂ
Acest contract se supune legislației Marii Britanii ale căror instanțe au jurisdicție exclusivă în legătură cu orice litigiu, dezacord, procedură sau reclamație juridică de orice natură referitoare la serviciul furnizat sau la contract.

14. FEEDBACK
Feedback-ul despre serviciu este binevenit și se poate acorda în timpul unei sesiuni de coaching sau în scris trimisă pe adresa [email protected].

15. RĂSPUNDERE LIMTATĂ
Cu excepția cazurilor în care se stipulează clar în acest acord, Coach-ul nu oferă garanții în mod expres sau implicit. În nici un caz Coach-ul nu va fi considerat în fața Clientului responsabil pentru daune care rezultă sau daune speciale. Fără a aduce atingere eventualelor daune pe care le poate suporta Clientul, întreaga răspundere a Coach-ului în temeiul prezentului acord și remediul exclusiv al Clientului vor fi limitate la suma plătită de Client Coachului în temeiul prezentului Acord pentru toate serviciile prestate până la data încetării.

Acesta este întregul acord al părților și reflectă o înțelegere completă a părților cu privire la subiect. Acest acord înlocuiește toate declarațiile anterioare scrise și orale.

Precizări legale privind aspectele medicale

Orice informație sau îndrumare pe care o oferim nu înlocuiește consultarea, diagnosticul și / sau tratamentul medical.
Declinăm în mod expres orice responsabilitate și nu ne vom asuma nici o răspundere pentru orice pagube, pierderi, vătămări sau răspunderi de orice fel suferite de către tine sau de către orice terță parte, ca urmare a încrederii tale în orice informații sau îndrumări pe care ți le oferim.
Dacă ai întrebări sau nelămuriri specifice cu privire la orice problemă medicală, trebuie să te adresezi medicului tău cât mai curând posibil.
Dacă crezi că ai putea suferi de orice afecțiune, ar trebui să soliciți asistență medicală imediată.
Nu ezita să soliciți și să consideri sfatul medicului și nu întrerupe tratamentul medical din cauza informațiilor sau îndrumărilor pe care ți le oferim.
Nimic dintre aceste precizări legale nu va limita sau exclude orice răspundere care nu poate fi limitată sau exclusă de legea aplicabilă.

Există deja un cont cu această adresă de email. Este contul tău?

Înregistrare

Sesiune de Reiki

O sesiune de Reiki.

După ce efectuezi plata, vei primi un link care te va redirecționa către o pagină unde vei putea alege ziua și ora la care dorești să programezi sesiunea. Vei primi de asemenea și detalii despre cum să te pregătești pentru sesiune.

 

Sesiunea se va desfășura la distanță și va dura o oră.