Deschide ușa magiei în viața ta!

Mar 31, 2022

Acum cinci ani, viața mea s-a schimbat. Se schimbase de multe ori înainte, așa că la început n-am acordat prea multă atenție la se întâmpla. Dar această schimbare a fost menită să fie mai mare și mai profundă decât orice am experimentat înainte. De data aceasta, magia a intrat în viața mea și a venit pentru că i-am deschis ușa.

Înainte de acest moment, rămăsesem blocată într-o buclă distructivă de a juca polo și a trece prin accidente, de a-mi rupe oasele, unul după altul, de a avea operații și de a-mi reveni după operații. Și de a juca polo din nou. Și apoi, in cele din urmă m-a lovit un gând: ori renunț la polo ori va trebui să renunț la viața mea. Am ales viața. Am plecat din Argentina, tărâmul care întruchipa magia acestui sport pentru mine și am ajuns în India unde am pășit în ceea ce avea să devină o călătorie de vindecare. Nu am fost motivată de o trezire spirituală bruscă, ci mai degrabă de nevoia de a vindeca o claviculă ruptă grav și de a-mi recupera capacitatea de mișcare completă a brațelor.

Mi-am început călătoria de vindecare într-un sanatoriu Ayurveda din India și aici am aflat că Ayurveda nu era doar medicina lor tradițională, ci însemna și știința vieții. Apoi am petrecut ceva timp cu o bătrână șamană în Thailanda și ea a fost cea care m-a împins să merg mai departe pe această cale. Am venit înapoi în Europa și am început să mă formez ca terapeut Reiki și, în cele din urmă, am devenit un șaman instruit în tradiția șamanilor Q’ero din Peru.

„Cum devine cineva șaman?” Am fost întrebată de prieteni sceptici. „Trebuie să te naști acolo pentru a fi șaman!” S-a dovedit că nu trebuia să mă nasc acolo sau nicăieri în mod special. Trebuia doar să fac loc acestei noi realități din viața mea. În plus, a trebuit să investesc aproximativ 600 de ore de formare timp de doi ani din care 6 săptămâni de formare rezidențială în primul an.

Am intrat în această nouă aventură cu un amestec de curiozitate și scepticism. La urma urmei, aveam timpul și banii necesari, proaspăt eliberați de la polo, un sport costisitor și consumator de timp. Mi-am spus că dacă am cheltuit atât de mulți bani și timp pentru a-mi distruge corpul, cel puțin aș putea să cheltuiesc puțin și pentru a-l vindeca.

Și așa am deschis ușa magiei. Am făcut-o pur și simplu spunând da acestui curs de medicină șamanică, și m-am prezentat la un vechi conac din Sommerset, locul primei noastre săptămâni rezidențiale. Am făcut-o făcându-mi temele, exersând ceea ce învățasem, prezentându-mă la modulul următor și redactând studiile de caz. Am făcut-o pur și simplu mergând pe această potecă care se deschidea în fața mea.

Mi-am dat timpul și energia magiei, iar magia mi-a răspuns aducâdu-mi cadouri.

După prima mea săptămână de pregătire rezidențială, mi-am schimbat brusc țara unde locuiam și am plecat să locuiesc lângă mare în Spania, într-un loc în care am visat mereu să trăiesc, dar nu am văzut niciodată o modalitate de a o face.

Două luni mai târziu, după a doua săptămână de pregătire, mi-am dat seama că am devenit scriitor cu normă întreagă, lucru pe care mi-am dorit mereu să fac, dar nu m-am gândit niciodată că mi-aș putea permite. Scrisesem patru cărți în mai puțin de un an și începeam să le editez pregătindu-le de publicare.

Iar după a treia săptămână de rezidențiat, magia m-a lovit cu o forța unui uragan. M-am dus la acel modul de instruire singura. Am plecat de acolo complet îndrăgostită și în cea mai romantică dintre relații. Bărbatul la care visasem mereu nu doar a apărut acolo, dar s-a îndrăgostit de mine pe loc. Ne-am căsătorit exact un an mai târziu și în ultimii cinci ani trăiesc fiecare zi din această relație magică cu profundă recunoștință.

Și magia nu s-a oprit aici... pentru că nu se oprește niciodată. Odată ce deschizi larg ușa, intră în viața ta și continuă să revină cu mai multe cadouri. Cu o condiție totuși – să ții ușa deschisă.

Am început să predau unele dintre aceste practici șamanice în cursurile mele online. Anul acesta cursul meu online „Riturile Munay Ki” intră în cel de-al treilea an. Dintre toate practicile șamanice pe care le-am învățat, aceste rituri ocupă un loc foarte special în inima mea, deoarece în săptămâna în care am primit aceste rituri mi-am luat rămas bun de la a fi singură în viață. Sufletul meu pereche a apărut acolo și dragostea noastră s-a născut pe măsură ce am învățat aceste rituri și s-a cimentat pe măsură ce ni le-am dat unul altuia. Din toată magia care a intrat în viața mea, aceste rituri mi-au adus cel mai prețios dar: dragoste adevărată. Așa că mi-am luat un angajament: să onorez aceste rituri predându-le o dată pe an, în fiecare an. Și în fiecare an, pe măsură ce le predau, ele îmi aduc și mai multă magie în viață.

Așadar, iată invitația pe care o lansez din nou anul acesta, acum când mă pregătesc să predau o nouă ediție a cursului meu online „Riturile Munay Ki”:

Dă-ți voie să pășești pe această cale a magiei.

Deschide-i ușa și las-o să-ți intre în viață.

Și atunci când vine, primește cadourile pe care ți le aduce. Căci magia vine întotdeauna cu daruri.

Te aștept la cursul meu online „Riturile Munay Ki”. Începem pe 14 mai. Mai multe detalii găsești aici: https://www.roxanavalea.eu/riturile-munay-ki-curs-online

 

Abonează-te la newsletter!

Primește noutăți despre evenimente, oferte speciale și lansări de cărți sau cursuri.