Lumea afacerilor

Lumea afacerilor a făcut întotdeauna parte din viața mea.

Am fondat prima mea companie la 22 de ani și de atunci am fost mereu profund interesată de lumea start-up-urilor. După obținerea diplomei de master in administrația afacerilor (MBA – SDA Bocconi, Italia) am construit o cariera în consultanța de management. Expertiza dobândită în aceste domenii a condus, în 2006, la crearea și dezvoltarea companiei Value Associates, o firmă de consultanță în transformarea digitală adresată atât start-up-urilor care doresc să crească rapid precum și firmelor mari interesate de transformare digitală.

Astăzi, firma noastră este un partener recunoscut in domeniul consultanței de transformare digitală.

Pentru mai multe detalii, vizitează-ne aici:

Despre Value Associates

Expertiza mea

Management de proiecte și programe

Asist clienți din sectorul public și privat să gestioneze proiecte complexe de transformare digitală care implică echipe multifuncționale sau multi-localizate.

Extinderi strategice și internaționale

Acestea variază de la crearea de planuri de extinderi internaționale și derularea de procese de audit/due diligence, la planuri de implementare detaliată sau proiectarea de noi modele de extindere a afacerilor. 

Creșterea performanței operaționale

Metodologie clasică de restructurare a proceselor „AS IS / TO BE / IMPLEMENT”  prin care sunt identificate și livrate modalități de reducere a costurilor prin eficientizarea operațiunilor.

Restructurare și redresare

Acestea sunt proiecte dificile care trebuie abordate printr-o formulă combinată complexă ce presupune claritate, acțiune, răbdare și tenacitate – specializarea mea este să livrez astfel de proiecte către întreprinderi de dimensiuni mici și medii. 

Start-up-uri în creștere rapidă

Susțin start-up-urile care au atins un punct critic al creșterii să introducă gradat elemente de structură corporativă, menținându-și, în același timp, creativitatea și energia antreprenorială.

Managementul schimbării

Susțin clienții să efectueze schimbări durabile. Abordarea împletește elemente de management al proiectului cu coaching/consultanță, cursuri de pregătire/training și instalare de noi sisteme. 

„Roxana are capacitatea de a analiza în detaliu activitatea unei companii și de a impune un ritm al schimbării rapid, cu pasiune și hotărâre." 

Paul Armitage - Rank Group

Value Associates - serviciile noastre: 

Tech Start-up 

Pentru stat-up-uri in domeniul tehnologiei oferim servicii de investigare și analiză (due diligence) tehnică, supervizarea activității de dezvoltare de produs și realizarea de venituri rapide. Suntem experți in dezvoltarea accelerată a start-up-urilor (scaling) și oferim servicii de asistență in dezvoltarea produselor, veniturilor, proceselor, sistemelor precum si a echipei de management.  Mai multe detalii în limba engleză:

Află detalii

HealthTech 

Acesta este domeniul principal al ofertei noastre pentru start-up-uri În plus față de serviciile generale în acest domeniu, oferim investitorilor și fondatorilor start-up-urilor HealthTech asistență în ceea ce privește respectarea reglementărilor de conformitate specifice acestei industrii, dezvoltarea de produs si consultanța în scopul câștigării licitațiilor în domeniul furnizării de aparatură medicală in Marea Britanie.

Află detalii

Transformare digitală

Oferim servicii de consultantă și management de proiect  în domeniul transformării digitale pentru firmele din domeniul privat si public (Marea Britanie). Metodologia cu care lucram este de tip Agile. Suntem de asemenea specialiști in managementul schimbării pe care îl gestionam în cadrul proiectelor noastre. În Marea Britanie avem statutul de furnizor de servicii al Coroanei în domeniul transformării digitale. 

Află detalii

La Value Associates credem în excelența în afaceri. Știm că fiecare companie poate atinge acest obiectiv dacă este pregătită constant să se confrunte cu stările de fapt și să își recreeze realitatea.

Roxana Valea