Cursuri online

Am fondat școala de cursuri online Personal Power Online School în aprilie 2020, atunci când aproape toată planeta se afla în carantină. Am dorit să ofer noi abilități și speranță celor interesați să își folosească timpul petrecut în casă pentru învăța să trăiască mai sănătos.

Seria mea inițială de trei cursuri aparține zonei de vindecare energetică și are ca scop împărtășirea de tehnici și ritualuri străvechi ce ajută la ridicarea vibrațiilor personale și la manifestarea vieții pe care o visăm.

Următoarele cursuri – Seria Putere Personală – prezintă o colecție de tehnici simple și practice care ne pot ajuta să ne descoperim și ne învață cum să ne conectăm la puterea noastră personală, în fiecare zi a vieții noastre și în fiecare domeniu al acesteia.

Găsește cursul care ți se potrivește!

Detalii despre cursurile online
Foto - Roxana Valea

„Am început cursul Munay Ki al Roxanei și acum sunt mai bine conectată la propria mea ființă și la intuiția mea. Modul în care Roxana explică conceptele este foarte clar, mă pot regăsi cu ușurință în temele abordate de acest curs și pot pune ușor în practică recomandările.  Am simțit pe tot parcursul cursului nivelul ei de cunoaștere și putere."

 Simona - Cursant Riturile Munay Ki

Cursuri de medicină energetică  

Practici, inițieri și rituri vechi șamanice care te ajută să îți ridici nivelul vibrațiilor și să creezi viața la care visezi.
 
Photo - instrumente șamanice

Introducere în șamanism

Înscrie-te gratis!
Foto - ritual Munay Ki

Riturile Munay Ki – Curs online

Află detalii

Cursuri din seria "Puterea personală" 

Un ghid practic de descoperire și activare a puterii tale personale și a capacității de manifestare a dorințelor tale.
Foto - femeie pe un vârf de munte

Puterea personală în 7 pași

Află detalii
Foto - bărbat sărind peste o prăpastie

Puterea personală - tehnici fundamentale

Află detalii

„Hrănește-ți mintea citind, sufletul cu inspirație, și inima cu vise... Și pe toate trei cu un curs online!" 

Roxana Valea