Transformarea personală 

Călătoria de transformare personală este pachetul de terapie și consiliere pe care îl ofer clienților în căutare de o transformare personală profundă.

Pentru ca transformarea să fie de durata, este necesar să lucrăm atât asupra aspectelor logice, raționale și conștiente cât și asupra amprentelor energetice. Metoda pe care o folosesc conține elemente de consiliere în dezvoltarea personală dar și terapii energetice. Acest program personalizat individual te invită să pornești într-o călătorie de transformare personală.

Vom lucra împreună în sesiuni individuale iar în plus vei primi susținere pentru perioada între sesiuni și ajutor în a-ți construi o serie de tehnici și practici personalizate care să te ajute să te menții într-un stadiu de performanță optimă în fiecare zi.

Dacă te interesează să afli mai multe, te invit să mă contactezi!

 

Contactează-mă aici!

Puterea personală în 7 etape

Un ghid practic care te ajută să manifestezi viața la care visezi. Această broșură te va ajuta să te conectezi la puterea ta personală în 7 pași simpli și practici. Găsește-ți propria ta putere și folosește-o cu spor!

Metodele cu care lucrez 

În calitate de consilier de dezvoltare personală ajut clienții în sesiuni individuale să descopere cum pot să își accelereze progresul, să treacă mai ușor peste obstacole și să își construiască viața la care visează. Aceste sesiuni se adresează în special aspectelor mentale și emoționale: luarea deciziilor, planificarea, descoperirea motivației interioare. Asist clienții în a-și lua angajamente față de ei înșiși și le reamintesc de acestea, iar ședințele de consiliere oferă o oportunitate de a da voce preocupărilor personale și de a explora alternative. Folosesc de asemenea și experiența mea în afaceri pentru a ajuta clienții să navigheze situații și aspecte profesionale complexe.

În calitate de terapeut în medicina energetică, instruit în tradiția șamanilor Q’ero din Peru și master în Reiki, lucrez cu clienții la nivelul energiei și al sufletului.  Aici, schimbarea devine mult mai ușoară pe măsură ce amprentele energetice încrustate în corpul energetic al clienților se curăță iar modelele subconștiente negative pe care aceste amprente le creează sunt eliberate. Cu ajutorul ritualurilor și practicilor specifice medicinii energetice, ajut energia clienților să devină mai ușoară și vibrația acesteia mai înaltă iar echilibrul și armonia să fie restaurate atât în interiorul sufletelor celor cu care lucrez cât și implicit în viața acestora. În cadrul acestor sesiuni, care pot fi față în față sau prin telefon, folosesc o multitudine de tehnici specifice șamanilor Q’ero cum ar fi iluminarea chakrelor, curățarea amprentelor energetice negative, extracții ale energiilor sau entităților, recuperare de suflet și diferite ritualuri.

Sunt de asemenea un practicant pasionat al tehnicilor de meditație și mindfulness. În acesta calitate susțin clienții în a-și dezvolta și perfecționa o practică personală de meditație și exerciții de mindfulness care îi ajută să își descopere și să își crească puterea personală. Aceste practici sunt detaliate în cartea mea "Personal Power – Mindfulness Techniques for the Corporate World" (în prezent disponibilă doar în limba engleză). Deși cartea este focalizată pe lumea afacerilor, aceste practici au un grad mare de aplicabilitate în toate domeniile vieții. Calitatea energiei noastre determină cantitatea de energie, de putere personală, pe care o avem la dispoziție pentru a crea viața la care visăm. Atunci când ne cunoaștem energia și luăm măsuri pentru a o conserva și întări, puterea noastră personală crește și ne ajută să ne îndeplinim visele.

Formare mea a avut loc în următoarele instituții:  

Reiki Academy London, Marea Britanie –  Master în Reiki (2018)

The Four Winds, SUA – Terapeut în medicina energetică (2018)

Performance Consultants International, Marea Britanie - Consilier de dezvoltare personală (2011 - 2014)

School of Intuition and Healing, London, Marea Britanie - Diferite cursuri pentru dezvoltarea abilităților psihice (2013 - 2016)

Terapiile pe care le utilizez

Acesta este o metodă de vindecare la nivelul energiei folosită de diferite culturi tradiționale în întreaga lume. Tradiția în care am fost instruită provine de la șamanii Q’ero din Peru. Ca și șamani, noi suntem convinși că tot aceea ce ne înconjoară este alcătuit din energie iar atunci când intervin dezechilibre la nivelul acestei energii, este nevoie să le adresăm pentru a restaura și reechilibra energia. În aceste sesiuni folosesc diferite tehnici: iluminare chakrelor, extracții, recuperare de suflet precum și diferite ritualuri.

Consilierea de dezvoltare personală este o modalitate de a oferi clienților instrumente de lucru cu ei înșiși, cunoștințe și oportunitatea de a își analiza direcția în viață astfel încât să se poată dezvolta la potențialul lor maxim. Acest tip de consiliere de obicei se adresează aspectului mental și este un complement eficient al sesiunilor de terapie energetică. În timpul acestor sesiuni îți voi oferi posibilitatea și suportul de care ai nevoie pentru a-ți analiza modul în care îți poți atinge cel mai bine obiectivele.

Aceste intervenții rapide (de 10-15 minute) pot fi folosite fie ca o introducere la o sesiune de consiliere de dezvoltare personală (coaching) fie în cadrul sesiunilor de reiki. Ele reprezintă un mod de a îți restaura energia și de descoperi adevărul din sinea ta. În timpul acestor sesiuni mă voi conecta cu fiecare dintre chakrele tale, le voi curăța eliminând energia veche, negativă sau blocată iar tu te vei simți mai bine ancorat și vei putea să-ți accesezi adevărul interior mai ușor.

Reiki este o artă japoneză de vindecare spirituală. Numele sau derivă din cuvintele ‘rei’ care însemnă ghidare spirituală și ‘ki’ care înseamnă forța a vieții. Reiki este o metodă simplă, naturală și sigură care poate ajuta orice simptom și orice dereglare a copului sau sufletului. Este o terapie complementară care acționează împreună cu alte terapii pentru a promova însănătoșirea corpului și a energiei. Este indicată în mod special pentru persoanele cu energie scăzută sau pentru cei care sunt în recuperare.

Starea energiei noastre determină cantitatea de putere personală pe care o avem la dispoziție pentru a ne îndeplini visele. Aceste tehnici de meditație și mindfulness ne oferă un sistem de cunoaștere și conservare a propriei energii în scopul de a o folosi pentru a crea viața la care visăm. Vei primi instrucțiuni și modele de meditație și vizualizări înregistrate care te vor ajuta să îți construiești propria practică.

Ne auto vindecăm singuri. Sesiunile pe care le avem împreună te vor ajuta să-ți identifici și cureți blocajele dar până la urmă este responsabilitatea ta de a păși în cea mai bună versiune a ta și de a alege să rămâi acolo. Te voi susține prin intermediul exercițiilor și practicilor individuale care îți vor adânci cunoașterea de sine, te vor ajuta să ancorezi beneficiile sesiunilor de vindecare pe care le vei primi și îți vor antrena mintea să rămână focalizată asupra rezultatelor pe care le dorești. 

"Roxana Valea aste un terapeut energetic autentic iar pregătirea sa profesională spune totul. Secretul succesului sesiunilor noastre a avut la bază încrederea și deschiderea. Încă de la prima sesiune, Roxana și-a dovedit valoarea în a mă ajuta să înlătur obstacolele care mă împiedicau să fac un nou pas în viața mea. Cu ritualuri aparent magice, Roxana a lucrat cu energia mea și m-a ajutat să dobândesc o cunoaștere de sine mult mai adâncă decât am avut vreodată. În mod cert, aceste sesiuni și-au dovedit valoarea. Îți recomand să încerci!

Cindi - Sesiuni de medicină energetică

Cum ar fi dacă... 

  • Ai trăi în fiecare zi cea mai bună versiune a vieții tale?
  • Ai putea să-ți construiești o viața autentică, care să se potrivească cu cine ești cu adevărat?
  • Ai reuși să faci în sfârșit pașii pe care îi tot amâni?
  • Ți-ai regăsi sănătatea și vitalitatea?
  • Ți-ai redescoperi bucuria interioară și energia de a face lucrurile pe care ți le dorești?
  • Ai găsi calea schimbării interioare de durată, dar fără a te forța?
  • Ai simți că îți trăiești visul și îți atingi țelurile, în fiecare zi?
  • Ți-ai urma pasiunile și ai descoperi încotro te conduc?
  • Ai câștiga destul încât sa-ți permiți să-ți trăiești viața așa cum ți-o dorești?
  • Ți-ai redescoperi dragul de a munci, ai simți că aparții la locul de munca și că ai valoare?

Pornește în călătoria ta de transformare personală si află răspunsurile la aceste întrebări!

 

 

Contactează-mă aici!

Nu te voi vindeca.

Nu te voi îndruma.

Însă te voi ajuta sa descoperi ceea ce deja există în tine, ceea ce așteaptă momentul potrivit să iasă la iveală: cel mai înalt destin al tău!  

Roxana Valea