Sesiunea de medicină energetică șamanică

Șamanii cred că tot ceea ce ne înconjoară este energie și, atunci când survin dezechilibre, trebuie să acționăm ca să restabilim relația corectă și să re-echilibrăm energia.

Rezervă o sesiune

Lucrează asupra energiei tale și totul se va schimba!

În aceste sesiuni private, față în față sau prin telefon, vom examina în profunzime problemele, modelele și dezechilibrele energetice și modul în care acestea se manifestă în viața ta. Lucrând la nivelul câmpului tău de energie luminoasă, vom înlătura elementele care îți influențează viața negativ iar vibrația îți va crește, astfel încât să poți păși în cel mai înalt destin al tău.

Metoda mea de lucru în ședințele de medicină energetică șamanică este să merg în profunzime, atât cât permite energia clientului. De aceea lucrez în sesiuni de două ore, ceea ce oferă suficient timp pentru a vindeca cât mai profund.

Preț: RON 1097 / sesiune de 2 ore

În cazurile rare în care energia clientului nu permite o sesiune completă de două ore, se va emite o rambursare proporțională a tarifului plătit.

 

Rezervă o sesiune

Aceste sesiuni te pot ajuta să:

 • îți creezi viața la care visezi;

 • te eliberezi de furie, durere sau tristețe;

 • rupi tipare emoționale negative;

 • gestionezi mai bine situațiile de criză;

 • vindeci amintirea traumelor din trecut;

 • stabilești tipare de relații sănătoase;

 • faci față pierderii unei persoane dragi;

 • îți vindeci dependențele, anxietatea și depresia;

 • vindeci cauzele energetice ale problemelor de sănătate;

 • te eliberezi de persoanele și relațiile toxice;

 • îți întărești și vindeci capacitatea de a pune limite;

 • oprești tiparele de muncă până la epuizare;

 • îți regăsești stima și încrederea în tine;

  Și multe, multe altele...

Foto Roxana Valea cu instrumente șamanice
Rezervă o sesiune

Tipuri de intervenții șamanice

În timpul unei sesiuni vom folosi unul sau mai multe din procedeele de mai jos. Sesiunea durează 2 ore și începe cu o discuție în care îți voi asculta dorințele și problemele și voi selecta acele procedee potrivite pentru tine. Mai jos, găsești detalii despre câteva dintre aceste procedee:

foto - foc

Ritualuri și ceremonii

Acestea reprezintă limbajul pe care sufletul nostru îl înțelege. Te pot ajuta să eliberezi ceea ce nu îți mai servește într-o ceremonie a focului, să te aliniezi la energia cosmică prin intermediul unui despacho sau să îți sărbătorești momentele importante din viață prin ritualuri de trecere.

foto - instrumente șamanice

Extracții și curățări energetice

Aceste intervenții îți curăță corpul energetic și te ajută să te eliberezi de energiile care nu îți mai sunt de folos. De exemplu, extragem amprentele traumelor care rămân în corpul nostru energetic și sunt cauza diverselor probleme. Sau, în alte cazuri, curățăm energia altor spirite care se pot atașa de noi.

foto - capcana de vise

Recuperări de suflet și iluminări

Atunci când au loc traume, o parte a psihicului nostru se separă și se ascunde. Șamanii numesc acest fenomen o pierdere a sufletului și călătoresc în tărâmul inconștientului tău pentru a-l aduce înapoi și a-l integra în energia ta. Pe urmă curăță chakra afectată și aduc lumină pentru a înlocui energia grea.

Testimoniale

"Am făcut câteva sesiuni de medicină energetică șamanică prin Skype cu Roxana și am rămas uimită cât de eficiente sunt acestea. Am simțit rezultatele imediat și cu putere. A fost de parcă terapeutul meu ar fi fost lângă mine. La finalul sesiunii am simțit o senzație de calm și relaxare cuprinzându-mă, iar în zilele următoare m-am simțit mai puternic ancorată cu picioarele pe pământ, iar viața mea - mai echilibrată. Aș recomanda cu încredere această experiență. " Rosario - Argentina

"Am făcut o serie de sesiuni Reiki și șamanice cu Roxana, care s-au dovedit a fi foarte benefice. Ea are o energie extraordinară pe care o folosește pentru a te susține și ajuta să înțelegi ce te oprește." William - Norvegia

"Ca șaman, Roxana Valea este o adevărată oportunitate și, CV-ul ei, desigur, îți spune asta. Trebuie să admit că nu prea știam la ce mă înscrisesem prin sesiunile de coaching ale Roxanei. Secretul succesului nostru a fost încrederea și deschiderea. De la prima până la ultima sesiune de coaching Roxana și-a dovedit îndemânarea rămânând concentrată pe elementele care-mi blocau următorul meu pas. Cu ritualuri aparent magice (aceasta este partea șamanică), Roxana a lucrat cu energia mea și a eliminat aspectele negative în timp ce mă călăuzea spre o mai bună cunoaștere a sinelui. În mod cert este o oportunitate. Încearcă!" Cindi - SUA

 

Prețul unei ședințe: 1097 RON 

 

Rezervă o sesiune